Vil du være med at udvikle og præge fremtiden på Broby Friskole?

Vi søger en lærer, som kan undervise i matematik og tysk på vores mellemtrin og udskoling med start den 01.03.22.

Vi er en friskole i udvikling, som med et nyt ledelsesteam er ved at sætte retning på fremtiden for Broby Friskole. Vi arbejder bla. med en struktureret tilgang til intern kompetenceudvikling, mødeledelse og teamudvikling, og senest har vi ansat en AKT-lærer, som i samarbejde med ledelsen og lærerstaben skal udvikle positive klassefællesskaber og trivsel for vores elever.
Brænder du for at sikre alle børns trivsel og udvikling i en hverdag, hvor fællesskab går hånd i hånd med børnenes læring og dannelse? Ønsker du at være en del af en grundtvig/koldsk friskole, der arbejder for at skabe de bedste betingelser for et godt børneliv, hvor vi i fremtiden sætter yderligere fokus på det kreative, fortællingen, musikken og det levende ord, så er det muligvis dig vi leder efter.
Du træder ind i en travl hverdag på en friskole med ca. 190 dejlige og glade børn. Vi har 0.-9.klasse og en tilhørende SFO med ca. 65 børn. Kulturen på Broby Friskole er uhøjtidelig, tillidsfuld og med fokus på fællesskabet og vores medarbejdere er alle engagerede og ambitiøse.

Hvem er du:
• Du er uddannet lærer og kan undervise i bl.a. matematik og tysk
• Du er engageret, initiativrig og har et højt humør
• Du er interesseret i at arbejde på en friskole, hvor alle bidrager til fællesskabet
• Du er stærk i dit relationsarbejde både med børn og forældre
• Du er klar til nye udfordringer og trives i et udviklingsmiljø

Vi tilbyder:
• En fast stilling på fuld tid med start 01.03.22 eller hurtigst muligt
• Da vi er en kombineret skole med en tilknyttet efterskole får du særdeles gode faciliteter og mange gode kollegaer på en skole med over 50 ansatte.
• Du får en værdibaseret arbejdsplads med plads til gode initiativer og indflydelse
• Du får 190 positive, livlige og livsbekræftende børn i din hverdag
• Et fagligt og pædagogisk miljø med stor mulighed for sparring og udvikling

Yderligere oplysninger om stilling fås ved henvendelse til Friskoleleder Mette Marstrand 26 27 18 58
Løn og ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Derudover tildeles et lokalforhandlet løntillæg + pension.

Ansøgning og CV skal være os i hænde senest onsdag den 26. januar kl.12.00 og bedes sendt til job@brobyfriskole.dk i ét samlet pdf-dokument MRK: LÆRER